مقدمه
من معتقدم که سازه فولادی تبریز با توسعه پایدار شهر ارتباط مستقیم دارد. در این مقاله با بیان استدلال به این نتیجه خواهیم رسید. اهمیت سازه فولادی تبریز برای ما در شرکت برین بناساز بیش از یک پروژه ساختمانی است. زیرا ما مهندسان پایه ارشدی هستیم که به محیط زیست ارزش می دهیم. در مورد طراحی و ساخت هر نوع سازه فولادی اعم از سوله و بناهای صنعتی یا اسکلت فولادی ساختمان های تجاری و مسکونی روی ما حساب کنید. شرکت برین بناساز یک شرکت معتبر ساختمانی دارای صلاحیت سازندگان مسکن و ساختمان پایه یک است.
عجله نکنید، قبل از تصمیم نهایی با ما هم تماس بگیرید:
09904140515
04133322212
سازه فلزی تبریز یا سازه فولادی؟
اصولاً سازه فولادی یا اسکلت فولادی صحیح است. زیرا فلز به تمامی فلزات گفته میشود. مس و نقره و آلومینیوم هم فلز هستند. لذا بهتر است از اصطلاح سازه فولادی یا اسکلت فولادی استفاده نماییم، چون جنس اسکلت ساختمان های تبریز فولاد است نه فلزات دیگر.
سازه فولادی تبریز
همیشه سازه فولادی به عنوان اسکلت اصلی ساختمان در اولویت انتخاب گروه سازه شرکت برین بناساز به خصوص شخص مهندس علی احمدی نسب بوده است. این نوع سازه در مقایسه با سازه بتن آرمه از ظرافت، دوام، کیفیت و مزایای بسیاری برخوردار است که در مقاله ای دیگر بدان پرداخته ایم.
چند تعریف برای توسعه پایدار شهر
نخستین بار در کمیسیون محیط زیست و توسعه در سال 1987 در ژاپن اصطلاح توسعه پایدار عنوان شد و چنین بیان گردید که منظور از توسعه پایدار آن است که : در فرآیند توسعه، نیازهای نسل آینده فدای نیازها و رفاه نسل حاضر نگردد. در سمپوزیم لاهه در سال 1991 نیز مفهوم توسعه پایدار مورد بررسی قرار گرفت. تاکید شد که منظور از توسعه پایدار تنها حفظ محیط زیست نیست بلکه مفهوم جدیدی از رشد اقتصادی مورد نظر است. رشدی که عدالت و امکانات زندگی را برای همهی مردم جهان و نه اندک مردم برجسته. بلکه برای تمامی نسلها و بدون تخریب بیش از ظرفیت منابع طبیعی جهان به همراه داشته باشد.
یک تعریف دیگر
بعدها کنفرانس زمین در سال 1992 در ریودوژانیرو برگزار شد. در آنجا بر اهمیت اقدامات سریع در جهت دستیابی به توسعه پایدار تاکید شد و توسعه پایدار چنین تعریف شد: رفع نیازهای نسل حاضر بدون مصالحه با نسل آینده دربارهی نیازهای آنها. توسعه پایدار توسعهای است که نیازهای خود را بدون خدشه وارد کردن به توانایی نسل آینده برآورد ساخته و نیازهای خود را پاسخ گوید. در این تعریف، با به رسمیت شناختن حق هر نسل در برخورداری از همان مقدار سرمایه طبیعی که در اختیار دیگر نسلها قرار دارد، استفاده از سرمایه طبیعی در حد بهره آن مجاز شمرده میشود.
چشم انداز
توسعه پایدار چشم اندازی مهم در سیاست های عمومی و اداری شهر است. این مفهوم به صراحت عواقب آتی فعالیت های امروز بشر را گوش زد کرده و اثرات مثبت و منفی آنها را بیان می کند و برای حاکمان و بزرگان مدیریت شهر افقی روشن ارائه می دهد. توسعه پایدار به مفهوم حرکت بر محور انسان- محیط است و توسعه امکانات اقتصادی با توجه به ملاحظات محیطی و عدالت اجتماعی را مورد توجه قرار میدهد. توسعه پایدار پس از مشکلات ایجاد شده از توسعه صرفاً اقتصادی پس از جنگ جهانی مطرح گردید.
جایی که توسعه بی رویه، باعث اختلاف طبقاتی و مشکلات زیست محیطی عدیده ای شد و مسیر توسعه به ابعاد محیطی و اجتماعی کمتر از اقتصاد بها داد. با توسعه روز افزون شهری شدن زندگی بشر مفاهیم مربوط به توسعه پایدار به این حیطه وارد گردید و توسعه پایدار شهر محصول نگاه جدید به عدالت اجتماعی، فضایی و محیطی نسبت به شهر است. سازه فولادی تبریز به دلیل کاهش مصرف منابع طبیعی اعم از استخراج معادن، همسو با خط مشی توسعه پایدار است.
توسعه پایدار شهر
در حوزهی توسعه و به خصوص توسعه پایدار، الگوهای متعددی رایج است که صاحب نظران در طول تاریخ، هر یک با تمرکز بر اولویت های خاص خود اقدام به ارائه الگو و خط مشی کرده اند. در این میان ما چارت شماره یک را داریم که به عنوان نموداری از الگوی توسعه پایدار شهر ارائه شده است. این نمودار به طور خلاصه و مفید بیان میکند که توسعه پایدار با تحقق توسعه در سه حوزهی اصلی مفهوم پیدا میکند.
سازه فولادی تبریز و سه رکن اصلی توسعه پایدار
این سه رکن اصلی عبارتند از بخشهای زیست محیطی، اجتماعی و اقتصادی. توسعهی بشر در تک تک بخشهای ذکر شده مقدور است اما آنچه برای او مطلوب است توسعهی مشترک، توام و متناسب در هر سه بخش است.
به عبارت دیگر توسعه پایدار از پیشرفتی که در فصل مشترک هر سه بخش به صورت توامان حاصل شود، ظهور پیدا میکند. صنعت ساختمان نقش پر رنگی در توسعه دارد. از این جهت، بی تردید سازه فولادی تبریز هم در توسعه پایدار نقش دارد.
نتایج اولیه
همانطور که نشان دادیم، توسعه و پیشرفت اقتصادی بر پایه دو حوزهی دیگر استوار است و تحقق اهداف اقتصادی را با نمودی از قلهی اهداف معین است. لذا در صورت عقب ماندگی هر یک از پایه های زیرین، اقتصاد متزلزل خواهد شد. بنابراین توسعه پایدار از توجه هم ارز به وجوه سه گانه محیط زیست، جامعه و اقتصاد تحقق خواهد یافت.
در ادامه به توضیح بخش های گوناگون این نمودار می پردازیم و نواحی سه گانهی اصلی، تحت عناوین اصلی خود به طور مختصر تعریف می شود. قسمت هایی که با شماره از یک تا سه مشخص هستند نیز به عنوان بخش های میان حوزه ای مطرح هستند که به دلیل اهمیت شان نمی توان از شرح آنها گذشت.
اهداف توسعه پایدار منتج از سازه فولادی تبریز در بخش محیط زیست
برخی از اهداف کلان رشد بشر در حوزه محیط زیست؛ رسیدن به موارد زیر است. رسیدن به این اهداف با گسترش ساخت سازه فولادی تبریز میسر خواهد شد.
- آب سالم
- خاک تمیز
- هوای پاک
- تنـوع زیستی
- حداقل ضایعات
- توزیع عادلانه منابع
- کاهش تولید گازهای گلخانه ای
- بهره گیری از انرژیهای تجدید پذیر
هدفهای توسعه در بخش اجتماعی تبریز با سازه فولادی
- بهبود روابط کار
- رعایت حقوق بشر
- توجه به جوامع فقیـر
- امداد و نجات با کیفیت مطلوب
- تقویت بنیان های اجتماعی و خانوادگی
اهداف توسعه در بخش اقتصادی شهر تبریز با سازه فولادی
- مدیریت ریسک سرمایه
- نوآوری در سرمایه گذاری
- افزایش بهره وری سرمایه
- بازگشت مناسب سود سرمایه
- افزایش شاخصهای رشد اقتصادی
انتظارات در ناحیه 1
ناحیه یک در چارت شماره یک بخش مشترک میان عوامل زیست محیطی و اجتماعی را شامل میشود. رشد جامعه در کنار طبیعت رشد یافته بطور هم زمان به موارد زیر منجر خواهد شد.
- دسترسی به آب و هوای سالم
- زندگی بهداشتی و سلامت انسان
- بهبود اوضاع اقلیمی زیست گاه شهر
- مدیریت بحران ناشی از بلایای طبیعی
- احترام به مقررات حفاظت محیط زیست
- عدالت در دسترسی به محیط زیست همگانی
اهداف مورد انتظار در ناحیه 2 متاثر از سازه فولادی تبریز
ناحیه دو در چارت شماره یک بخش مشترک میان عوامل اقتصادی و اجتماعی را شامل میشود. رشد هم زمان جامعه و اقتصاد در کنار هم به مواردی به شرح زیر منجر خواهد شد.
- اشتغال زایی
- تامین امنیت
- رفـاه اجتـماعی
- افزایش مهارت فردی
- برقراری اقتصاد اصولی
- رضایت مندی شهروندی
- تجمیع توان اقتصاد منطقهای
- انتظام ساختاری شهر برای زیبایی و خوانایی
رفاه اجتماعی
در واقع رفاه اجتماعی محور اصلی هر برنامه توسعه اقتصادی و اجتماعی است. رفاه اجتماعی در گستره وسیعی، میزانی برای سنجش و تمایز کشورهای مدرن و در حال توسعه به حساب میآید. بر این اساس رفاه اجتماعی مهمترین بخش از مفهوم توسعه پایدار را تشکیل میدهد. برای اینکه به اهداف پایداری برسیم، یک بستر مناسب همچون یک شهر پایدار با سازه فولادی تبریز نیاز داریم. رفاه اجتماعی شهری، اعادهی حقوق شهروندی و برقراری عدالت همه جانبه در جامعه را به همراه می آورد.
تاثیر سازه فولادی تبریز بر اهداف مورد انتظار در ناحیه 3 چارت
ناحیه سه در چارت شماره یک بخش مشترک میان عوامل اقتصادی و زیست محیطی را شامل میشود. با افزایش توان مالی جامعه و رفع شدن نیازهای اولیه شهر نشینان، سرمایه گذاری به منظور بهبود لایه های والاتر حیات اجتماع در اولویت قرار میگیرد و فرصت توجه و صرف هزینه در این حوزه پیش میآید. رشد هم زمان محیط زیست و اقتصاد در کنار هم به موارد زیر منجر خواهد شد.
- بهره وری منابع
- مدیریت چرخه عمر
- عدالت بیـن نسل ها
- مراقبت از محصولات کشاورزی
- توزیع بی واسطه از تولید به مصرف
توجه به اهداف مشروح در سه بخش اصلی و سه بخش میان حوزهای لازمه تدوین خط مشی یک توسعه پایدار هر شهری است.
نتیجه گیری
در مورد طراحی و اجرای سازه فولادی تبریز با شرکت برین بناساز تماس حاصل فرمایید تا در راستای توسعه پایدار شهر قدم برداشته و با سازه فولادی تبریز از استحکام و سبک بودن ساختمانها لذت ببریم.
شروع به ساخت سازه فولادی تبریز
برای شروع با ما تماس بگیرید
09904140515
04133322212