طراحی کارخانه در تبریز و احداث کارخانه
اگر به دنبال طراحی و ساخت کارخانه مدرن هستید
یک تماس ضرر ندارد
09904140515
04133322212
چکیده مقاله
در طراحی کارخانه مدرن باید فعالیت ماشین آلات و ربات ها را هم در کنار منابع انسانی در نظر گرفت. با ادغام نبوغ انسان و دقت و سرعت ربات در کارهای تکراری، میتوان بهرهوری کارخانه را در تبریز افزایش داد. از طرف دیگر کیفیت فضای کار در راندمان نیروی کار اثر مثبت و منفی دارد. از این نظر باید به معماری کارخانه اهمیت داد و طراحی کارخانه را طوری انجام داد که فضای کار مطلوب و بستری برای همکاری انسان و ربات فراهم شود.
مهندس علی احمدی نسب به عنوان سرپرست تیم طراحی و ساخت کارخانه در شرکت برین بناساز معتقد است: سوله در تبریز، انتخابی نابجا در خصوص طراحی ساختمان های یک کارخانه امروزی است. زیرا برای انسان امروزی بسیار عقب مانده و بی روح است و برای ربات های آینده، بسیار زود است.
تا زمانی که رباتها بطور تمام اتوماتیک فرآیند تولید را به دست بگیرند راه بسیاری در پیش است. کماکان باید به کیفیت معماری کارخانه اهمیت دهیم و اهمیت دادن به معماری کارخانه در سوله سازی تبریز مقدور نیست. روحیه انسان بر خلاف ربات، به کیفیت فضای کارخانه یا به عبارت دیگر به طراحی کارخانه ارتباط مستقیم دارد.
نمونه ها
در این مقاله با بررسی چند نمونه واقعی و با نگاهی به آمار ربات های شاغل در صنعت جهان به این نتیجه خواهیم رسید که کماکان کانون توجه اصلی در مورد طراحی کارخانه، نیروی کار انسانی است. سوله های بی شکل فقط در شرایط خاص ممکن است برای ربات ها مناسب باشند.
همان کارگران بی احساسی که کمتر از 2% نیروی انسانی کارخانه ها را تشکیل دادهاند. پس به لحاظ تاریخی، اکنون زمان مناسبی برای استفاده از سوله در تبریز نیست.
آنچه در این مقاله می خوانید:
ساختمان و بنای کارخانه به چه نیازهایی قرار است پاسخ دهد؟
تاثیر سبک معماری و طراحی کارخانه بر بهرهوری نیروی انسانی!
برخی از مزایای استفاده از ربات در کارخانه
نیازهای حاصل از رابطهای جدید بین انسان و ماشینآلات
مزایای کارخانه ی مدرن با همکاری انسان و ربات
در نظر گرفتن سیستم های نرم افزاری در ساخت کارخانه مدرن
نیروی انسانی متخصص و سطح بالا به فضای کاری تخصصی نیاز دارد!
طراحی و ساخت کارخانه با در نظر گرفتن نیاز های عاطفی انسان
درخواست مشاوره و انعقاد قرارداد با برین بناساز جهت طراحی و ساخت کارخانه مدرن
پیش گفتار
هر رویدادی به بستری نیاز دارد تا در آن به وقوع بپیوندد. به عنوان مثال؛ بازی تنیس در زمین رسی، رشوه در فضای بی قانونی، قاچاق کالا در فضای رانتی، تولید در سالن کارخانه، مدیریت در مکان اداری، سوله سازی در کارگاه و فروش خودروی ایرانی در فضای مافیایی اتفاق میافتد. هیچ رویدادی مستقل از مکان نیست ولی ممکن است که برخی رویدادها وابستگی کمتری به مکان داشته باشند.
به عنوان مثال؛ مدیریت پروژه طراحی کارخانه در تهران ممکن است از نزدیک یا از تبریز انجام شود. بطور کلی هر رویداد با فضا/مکان همبستگی دارد و از فضا/مکان تاثیر میپذیرد.
ارتباط مزلو با طراحی کارخانه
هرم سلسله مراتب نیازهای مَزلو یا بهطور خلاصه هرم مَزلو، نظریۀ آبراهام مزلو Abraham Maslow روانشناس آمریکایی و نظریهپرداز کلاسیک مدیریت، در مورد نیازهای اساسی انسان است. این نظریه در مورد انگیزش میباشد که در دوران رکود اقتصادی بزرگ غرب در میان بینشهای حاصل از جنبش روابط انسانی در مدیریت مورد توجه قرار گرفت و نظریهای بنیادین محسوب میشود.
نظریههای محتوایی بهطور عمده با آنچه در درون فرد یا محیطش میگذرد و به رفتار فرد نیرو بخشیده سروکار دارد. به عبارت دیگر این نظریهها، به مدیر نسبت به نیازهای کارکنانش بینش میدهند. به او کمک میکنند تا بداند کارکنان به چه چیزهایی به عنوان پاداش کار یا ارضاکننده بها میدهند.
درحالیکه نظریههای فراگردی چگونگی و چرایی برانگیختگی افراد را توصیف میکنند. به اعتقاد مزلو نیازهای آدمی از یک سلسله مراتب برخوردارند که رفتار افراد در لحظات خاص تحت تأثیر شدیدترین نیاز قرار میگیرد. هنگامی که ارضای نیازها آغاز میشود، تغییری که در انگیزش فرد رخ خواهد داد بدین گونه است که به جای نیازهای قبل، سطح دیگری از نیاز، اهمیت یافته و محرک رفتار خواهد شد.
نیازها به همین ترتیب تا پایان سلسله مراتب نیازها اوج میگیرد و پس از ارضاء فروکش کرده و نوبت به دیگری میسپارند.
طراحی ساختمان کارخانه به چه نیازهایی قرار است پاسخ دهد؟
چنانچه مشاهده میشود، نیازهای عاطفی، نیازهای تعلق به گروه، روابط اجتماعی و احساسات حاصل از ارتباطات در بخش سوم و بالای هرم قرار دارد. این موضوع نشان از میزان اهمیت این گونه نیازهای نوع بشر دارد. حضور انسان در فضای کار به مدت طولانی موجب میشود که بخش عمدۀ نیازهای اجتماعی فرد در محیط کار با همکاران تامین شود. از این دیدگاه میتوان به اهمیت همکاری انسان با ربات پی برد.
تاثیر سبک معماری و طراحی کارخانه بر بهرهوری نیروی انسانی!
زیبایی و کارایی فضای کار و فضای زندگیِ انسان بر حالات روحی و حضور ذهن انسان تاثیر مستقیم و غیرمستقیم دارد. راندمان انسان در محیط خوشایند نسبت به یک فضای ناخوشایند افزایش مییابد. خواه این محیط خوشایند محل کار باشد یا محل تحصیل و ورزش باشد. در عصری که انسان، ربات را به همکاری با خویش انتخاب کرده است، به نظر میرسد که باید یک تناقض بنیادی را در مورد طراحی کارخانه حل کرد.
انسان حس زیبایی شناسی و روحیهای متاثر از فضا/مکان دارد. ولی انسان توانسته که در مقام خالق ربات، حس زیبایی شناسی را به ربات اعطا نکند!
آیا به استناد توسعۀ رباتیک در صنعت، میتوان طراحی کارخانه و فضاهای کاری را بر مبنای روحیۀ بی روحِ ربات طراحی کرد و انسان را نادیده گرفت؟
در طراحی کارخانه انسان نیازهای طبقه بندی شده احساسی دارد ولی ربات به اندکی برق قانع است.
منشا اصلی موضوع این مقاله، تفاوت ذاتی ربات و انسان می باشد. انسان موجودی است که احساس دارد و از فضا/مکان حس میگیرد و این حس بر عملکرد مغز و اندام او اثر میگذارد. ولی ربات چنین نیست. یعنی ربات چه در داخل یک سالن بصورت سوله کار کند یا در یک سالن با معماری زیبا و با طراح زیبا از سوی شرکت برین بناساز کار کند هیچ تفاوتی در نتایج عملکرد آن بوجود نمیآید. اکثر ربات ها حتی از نور و دمای محیط نیز مستقل و بی نیاز هستند.
نیازهای حاصل از رابطهای جدید بین انسان و ماشینآلات کارخانه
زمانی پتانسیل کامل اینترنت در صنعت احساس خواهد شد که سه عامل بنیادی دیجیتالی از جمله دستگاههای هوشمند، سیستمهای هوشمند و اتوماسیون هوشمند، کاملا با ماشینآلات فیزیکی، امکانات، ناوگان و شبکهها، ادغام شوند. وقتی این اتفاق رخ میدهد، مزایای افزایش بهرهوری، کاهش هزینه و کاهش زباله در کل اقتصاد صنعتی انتشار خواهد یافت.
Peter Evans and Macro Annunziata, (2012), GE, Industrial Internet: Pushing the Boundaries of Minds and Machines.
از سال 1970، در تناسب کارگران آلمانی شاغل در بخش تولید، 20 الی 50 درصد شاهد کاهش هستیم. درست در همین موقع، صادرات کالاهای تولیدی افزایش دارد و آلمان همچنان با تولید جهانی در رتبه چهارم قرار دارد. این روند انعکاسی از افزایش مداوم اتوماسیون در خط تولید آلمان است. به کشور اجازه میدهد با وجود هزینههای تولید نسبتاً بالا، در بازار رقابت، باقی بماند.
با توجه به نرخ ثابت تولید، پیشرفتهای مداوم هم در اتوماسیون کارخانه و هم فعالیت رباتیک، تعداد نیرو و عوامل انسانی در بخش تولید کالا، کم تر است.
در حالیکه برخی از صاحب نظران، استدلال میکند که این روند میتواند موقعیت برخی از کارکنان را به خطر بیندازد و بیکار کند. برخی دیگر نیز ادعا دارند که این کار مزیتی برای کارگران محسوب میشود و آنها را از شر مشاغل ناخوشایند و گاهاً پرخطر نجات میدهد.
اتوماسیون، قابلیت اطمینان از محصول و کیفیت محصول را افزایش میدهد و معمولاً انطباق خط تولید را آسانتر کرده و فرآیند تولید انعطاف پذیرتری فراهم میسازد. برای اکثر سازمانها در بخش تولید، اتوماسیون معمولا جزئی از استراتژی جهت مقابله با خطر کاهش و پیری نیروی انسانی است. همینطور این ریسک وجود دارد که سایر کشورها بتوانند بوسیله اتوماسیون، سهم هزینههای نیروی انسانی را بر تولیدات خود کاهش دهند.
تجربه آسیا
در آسیا، هزینههای نیروی انسانی در حال افزایش است و مزیت رقابتی منطقه را کاهش میدهد.با این حال کارخانههای چین همچنان بسیار ارزانتر از کارخانههای کشورهای ثروتمند هستند. حداقل دستمزد کارگر چینی، کمتر از یک چهارم کارگر همسان در ایالات متحده آمریکا است.
به عنوان قطب تولید جهانی، افزایش قیمتها در آسیا تحت تاثیر تعدیل صعودی قیمتها در سراسر جهان قرار دارد. میانگین دستمزد در آسیا در سالهای 2000 تا 2011، در مقایسه با افزایش حدود 23 درصدی در سراسر جهان و افزایش 5 درصدی در کشورهای توسعه یافته، حدوداً دو برابر شد. بیشترین افزایش در چین بود که میانگین دستمزدها سه برابر شد. کشورهای با دستمزد کمتر مانند کامبوج و ویتنام، شروع به جذب تولیدکنندگان کردهاند.
به این معنی که چین، که نیمی از تولید آسیا را به خود اختصاص میدهد. از اتوماسیون بیشتری استفاده میکند تا از رقابتی بودن کارخانههای محلی، اطمینان حاصل شود.
نمونه
برای مثال در بازۀ روند اتوماسیون، به Flextronics اشاره میشود. فلکسترونیک یک شرکت آمریکایی سنگاپوری است با کارخانههایی در چین که ابتدا لوازم الکترونیکی مصرفی کوچک و ساده میساخت. از وقتی که هزینه زمین و رقابت در چین افزایش یافت، کاهش حاشیه سود باعث شد که به تمرکز روی محصولات پیچیدهتر و با قیمت بالاتر روی آورند. این عمل، سرمایه گذاری در اتوماسیون، ساخت دقیقتر و افزایش آموزش کارکنان را به همراه داشت.
ماشینآلات گران بها برای صنایع هوا فضا، رباتیک، خودروسازی و پزشکی، اکنون 72 درصد از تولید شرکت را شامل میشود. Flextronics، فرآیند اتوماسیون را در هر جایی که پتانسیل برای کاهش هزینههای نیروی انسانی و خطاها را داشته باشد، به راه انداخته است. هم اکنون دادههای اتوماسیون درباره خط مونتاژ، در زمان واقعی جمعآوری شده و شفافیت بیشتری در زنجیره تامین وجود دارد.
آسیا بزرگترین بازار رباتیک صنعتی می باشد. چین بیشترین رشد را در 5 سال اخیر داشته است و همچنان تقاضای جهانی برای رباتهای صنعتی در حال رشد و افزایش است.
تحقیقات MGI نشان میدهد که 15 تا 25 درصد از وظایف کارگران صنعتی در کشورهای پیشرفته و 5 تا 15 درصد از کارگران در کشورهای در حال توسعه را میتوان تا سال 2025 بصورت اتوماسیون انجام داد.
گزارش
به گزارش فدراسیون بین المللی رباتیک (IFR) جایگاه ژاپن در تولید ربات های صنعتی، رده اول جهان است. یعنی ژاپن 45% از نیاز بازار دنیا را تامین میکند. صادرات ژاپن 78% افزایش یافته و به عدد 136069 دستگاه ربات در سال 2020 رسید. جالب این است که ژاپن بیشترین موفقیت را در معامله با چین کسب کرده است. زیرا 36% از رباتهای ژاپنی در بازار چین به فروش رفته است.
این تولیدات از محل کارخانه های ربات سازی ژاپنی واقع در سرزمین چین تولید شده اند. کارخانه های ربات سازی ژاپنی واقع در کشور چین در دوران Covid-19 بیشترین سهم بازار ربات جهان را در دوران پساکووید از آن خود کردند. International Federation of Robotics (IFR) ahead of the International Robot Exhibition (iREX) in Tokyo, March 09 to 12, 2022
ادامه
در گزارش دیگری از (IFR) میخوانیم: نرخ رشد ربات ها در حال افزایش است. به طوری که در انتهای سال 2021 میلادی تراکم ربات نسبت به انسان در صنعت معادل 126 ربات به ازای هر 10000 نفر نیروی انسانی در مقیاس میانگین جهانی میباشد. این تراکم در سال 2015 رقمی حدود 66 ربات به ازای 10 هزار نفر نیروی انسانی بود. کره جنوبی با شاخص 396 ربات به ازای هر 10000 نفر در صدر جدول است.
همین آمار برای آلمان 273 و ایالات متحده 141 و برای چین 23 ربات را نشان میدهد. از این آمار میتوان نتیجه گرفت باید به طراحی معماری کارخانه توجه داشت. زیرا اهمیت انسان در تولید و توجه به نیازهای روحی و احساسی انسان کماکان پر رنگ است.
یکی از پیشرفتهای با اهمیت در اتوماسیون فضا/مکان کار، توانایی ربات کارگر صنعتی آینده در برقراری ارتباط و همکاری با همکاران انسانی است. آن هم در فضای امنیت کامل و مطمئن. هدف طراحان صنعتی این است که نبوغ و قدرت تطابق انسان را با دقت و تکرار پذیری رباتها ترکیب نمایند.
این ترکیب امکان همکاری ماشین و انسان را در محیطهای تولیدی پویا و قابل تنظیم مجدد فراهم خواهد کرد. همان دنیای که هم برای انسانها و هم برای رباتها، بهینه باشد.
ربات باکستر
برای مثال Baxter، یک ربات ساخت Rethink Robotics است. این ربات با توجه به تنوع سنسورها و دوربینهای هوشمند، میتواند به راحتی یک فضای کاری را با کارگردان به اشتراک بگذارد. تعامل با Baxter بیشتر شبیه کار با یک فرد است تا ربات صنعتی سنتی. حسگرهای Baxter ، از جمله سنسورهای عمیق، بوسیله دوربینهای موجود در مچ دست به آن توانایی میدهد تا با دستانش ببیند. یعنی دائماً یک مدل ریاضی از جهان میسازد و تنظیم میکند و به آن توانایی تشخیص اشیاء مختلف را میدهد.
استفاده از این ربات بصری نیز هست و به کارگران معمولی کارخانه اجازه میدهد تا به عنوان برنامه نویس عمل کنند. به این صورت که کارگر کارخانه میتواند قسمتی از کاری را که از ربات میخواهد، به ربات نشان دهد و ربات بقیه کار را استنباط کند. بنابراین ماشین آلات صنعتی و رباتها و اتوماسیونها نمیتوانند رقیبی برای کارگران باشند. زیرا که کارگران میتوانند به عنوان سرپرست عمل کنند و به رباتها دستور دهند.
یک Baxter با قیمتی در حدود 25000 دلار آمریکا به فروش میرسد که تقریبا معادل حقوق سالانه یک کارگر غیر ماهر در ایالات متحده است.
پیش بینی آینده برای طراحی کارخانه و سوله
طبق پیش بینی ها؛ 21% از جمعیت جهان تا سال 2050 میلادی در سن 60 ساله یا مسنتر خواهند بود. سال 2013 این آمار، 11% بوده است و حتی وضعیت کهولت سن در کشورهای پیشرفته قابل توجه است. در آنها 32% از جمعیت تا سال 2050، در سنین 60 ساله یا بیشتر خواهند بود.
در این جوامع پیر، عرضه افراد در سن کار به نسبت کل جمعیت کاهش مییابد. افراد در سن کار باید از افراد تحت تکفل بیشتری حمایت کنند. در مناطق کمتر توسعه یافته، جوانان بیشتری وجود خواهند داشت که نیروی کار بزرگتر و بازارهای مصرفی در حال رشد را فراهم میکند.
به نظر مهندس علی احمدی نسب، در آینده، طراحی کارخانه به شکلی خواهد بود که ورژنهای جدیدی از ربات شبیه به انسان، از عملکرد ذهنی و تحرک فیزیکی انسان پشتیبانی کند و کمکی برای مقابله با اثرات پیری جمعیت باشد. این امر امروزه در کاربرد رو به رشد سیستمهای سایبرفیزیکی (CPS) Cyber-Physical System مشهود است.
CPS ها، سیستمهای فیزیکی و مهندسی شدهای هستند که عملیات آنها توسط یک هسته محاسباتی و ارتباطی، نظارت، هماهنگ، کنترل و یکپارچه میشوند.
چگونه مردم با دنیای فیزیکی اطرافشان به برقراری ارتباط میپردازند؟
این سیستمها به دنیای فیزیکی اجازه میدهند تا با دنیای مجازی ادغام شود و کارگران کارخانه را قادر میسازند که محصولات را طراحی کنند، فرآیندها را کنترل کنند و عملیات را به روشهای کاملا جدید مدیریت کنند. همینطور، انعطافپذیری و بهرهوری و کیفیت بیشتری را ممکن میسازند.
زمانی که خط تولید و ماشینآلات پیشرفته تر و تخصصی تر شوند، طراحی کارخانه نیز باید به سمتی سوق یابد که در زمینه آموزش و تجهیزات تخصصی سرمایهگذاری بیشتری انجام شود. تا نیروی انسانی بتوانند خطوط تولید پیچیده را مدیریت و راهاندازی کنند.
با تغییر روند تولید به سمت فرآیندهای پیچیدهتر و فناوری در طراحی کارخانه، نیاز شدیدی به کارگران و مدیران با تجربه وجود خواهد داشت که در زمینههای STEM (علم، فناوری، مهندسی و ریاضیات) ماهر باشند. در مجموع، این مسئله زمینهای برای صعود به مشاغل ایمنتر و با مهارت بیشتر در تولید میشود.
نیروی انسانی متخصص و سطح بالا به فضای کاری تخصصی نیاز دارد.
اقتصادهای دانش امروزی توسط اصول نوآوری و همکاری باز، پیش میروند. ارزش، توسط شکستن مرزهای درون سازمانی و میان سازمانی و ایجاد امکان بحث و تعامل بین رشتههای گوناگون ایجاد میشود. این مرزهای در حال تغییر شامل خط مبهم بین کارگران یقه آبی و یقه سفید است.
زمانی که تولید، بسیار ماهرانهتر از قبل باشد و کارگران شروع به ادغام نقش کاری خود با این مهارت کنند، طراحی کارخانه نیز تغییر میکند تا این موضوع را منعکس کند. اکنون طراحی بسیاری از کارخانه ها به گونهای است که تیمهای تحقیق، توسعه و طراحی را به کار کردن در قسمتهای مربوط به همان کار قادر میسازند. و به جای اینکه در فضاهای دیگری غیر از نقطه تولید، محصولات و فرآیندها را بهبود ببخشند، در همان نقطه تولید، این کار را انجام میدهند.
با ادغام و برقراری ارتباط بیشتر و بیشتر مصرف کنندگان و شرکای خارجی و همکاری در سازمانها، فضاهای کارخانههای دیجیتال و فیزیکی باید بر حسب تسهیل پیشرفت و یکپارچگی بیشتر طراحی شوند. در این نوع از طراحی کارخانه، افراد، به فناوری دسترسی دارند و فرآیند ارزش را دارا هستند. این در زمانی اتفاق میافتد که فضا یک عامل کلیدی است.
همچنین این تغییر تحت تاثیر الگوهای مهاجرت، با مهاجرت بالا به بریتانیا، اسپانیا و ایتالیا پیشبینی میشود. در حالیکه منطقه بالتیک، جریان خروجی مهاجرت و همچنین نرخ بسیار پایین باروری را تجربه خواهد کرد. بیشتر کشورهای اروپایی تا سال 2060 با کاهش جمعیت در سن کار مواجه خواهند شد.
کارگران
کارگران نیازمند تجربیات IT و نرمافزار جهت درک و مدیریت بیشتر فرآیندهای یکپارچه و مسیرهای توسعه در طراحی کارخانه نیاز دارند. این نیاز به مهارتهای تخصصی به معنای آن است که کارخانهها، دیگر به دنبال مکانهایی نیستند که کارگرانشان، ارزانترین دستمزدها را داشته باشند. بلکه در مناطقی استقرار خواهند یافت که بتوانند کارگران بسیار ماهر پیدا کنند. این است که عرضه جهانی این نوع کارگران مطابق با تقاضا نیست.
با اشاره به گزارش موسسه جهانی مک کینزی، تا سال 2020 با کمبود بالقوه بیش از 40 میلیون کارگر بسیار ماهر مواجه خواهیم بود.
اشتراک اطلاعات در سراسر زنجیره ارزش و شبکه برای مزیت رقابتی در طراحی کارخانه بسیار مهم است. اشتراک اطلاعات از این نوع، نیاز به روابط قوی بین تولیدکنندگان و تامینکنندگان دارد. این حوزهای است که چینی ها در آن بهترین بودهاند. چینی ها بسیاری از تواناییهای تولیدی پیشرو را دارند. آنها نقاط قوتی در اختیار دارند که میتوانند سریعتر از سایر رقبای جهانی محصولات جدید را نوآوری و توسعه دهند.
در سال 2012، چین با ارزش مجموع بیش از 600 میلیارد دلار، صادر کننده پیشرو محصولات یا فناوری پیشرفته در جهان بود. همین الگو در سایر نقاط جهان نیز تکرار میشود. جایی که مجموعهای از امکانات تحقیقاتی و تولیدی، باعث نوآوری جمعی و تبادل دانش میشود.
نتیجه گیری
در طراحی کارخانه باید برای پاسخ به نیازهای عاطفی انسان بستر مناسب فراهم شود.
با توجه به آمارهای رسمی میتوان نتیجه گرفت که تا 40 سال آینده نیروی کار اصلی کارخانه ها نیروی انسانی خواهد بود. با افزایش ربات ها نیاز به نیروی کار ماهرتر و دقیق تر افزایش خواهد یافت. کمبود نیروی کار جوان در آینده اجتناب ناپذیر به نظر میرسد. در نتیجه طراحی کارخانه باید بر اساس عواطف انسانی صورت گیرد.
برای ربات ها، سوله و هر نوع دیوار و سقفی که بتواند فضایی برای تولید ایجاد کند، کافیست. ولی برای انسانی که روحیه حساس دارد سوله سازی در راندمان وی تاثیر منفی دارد.
درخواست مشاوره برای طراحی کارخانه در تبریز
مشورت با مهندس علی احمدی نسب بعنوان مدیر پروژه در شرکت برین بناساز به شما کمک زیادی خواهد کرد. چرا که قرار است با مشاوره چند ساعته اطلاعات و تجربیات چندین ساله را به دست بیاورید. اگر طراحی کارخانه خود را به شرکت برین بناساز در تبریز بسپارید، از تعهد ساخت، کیفیت ساخت و یک کارخانه خلاقانه و ده ها مزایای دیگر بهرمند خواهید شد.
اکنون این فرصت در اختیار مالکان سازمانها و سهامداران کارخانههاست که از خدمات طراحی کارخانه در تبریز بهره مند شوند.
شرکت برین بناساز بعنوان مجری حقوقی ساختمان در تبریز قصد دارد مفهوم ’’طراحی با نگرش جهانی‘‘ را در طراحی کارخانهها توسعه دهد. از ابزارها و تکنیکهای نوآورانه طراحی برای زنده کردن ایده های جدید استفاده میشود تا منافع هر یک از سهامداران در این تغییرات سریع عصر دیجیتال تامین گردد. در شرکت برین بناساز؛ یک تیم با تجربه متشکل از مهندسان و معماران با سواد در اختیار تولیدکننده و کارآفرین است.
تیم طراحی کارخانه، به سازمانها کمک میکند تا روندها را در حوزۀ ساختمان سازی کارخانه درک کنند. ایدههای جدید را کشف کرده و آیندۀ کسبوکارشان را در بخش معماری و عملیات ساخت و ساز بازنگری کنند.
سرپرست تیم طراحی شرکت برین بناساز میگوید: سوله در تبریز هنوز هم خواهان دارد اما یک کارخانه مدرن به فضای فیزیکی بیش از چند سوله سبک همشکل و قدیمی نیاز دارد.
ساخت سوله در تبریز
شرکت برین بناساز به عنوان مجری حقوقی پایه یک در تبریز با مدیریت جامع آقای مهندس علی احمدی نسب به عنوان مدیرعامل میتواند مجتمع صنعتی مورد نیاز کارفرما را طراحی کند. ما به پشتوانۀ تجربه طرح و ساخت از سال 1382 می توانیم کارخانه شما را به روش پیمان مدیریت احداث نماید.
متشکرم که مقاله مرا خواندید.
با احترام
علی احمدی نسب
09904140515
04133322212